ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

پوتین به غرب هشدار داد؛ حواستان باشد که با چه کسی بازی می‌کنید

روزنامه انگلیسی اعلام کرد که رئیس‌جمهور روسیه در اظهارات اخیر خود به آمریکا و کشورهای غربی هشدار جدی داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه انگلیسی «دیلی اکسپرس» اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه درباره تشید تنش‌ها در اوکراین به کشورهای غربی هشدار جدی داد و تأکید کرد افزایش تنش‌ها منجر به پیامدهای مستقیم جهانی خواهد شد.

 

این روزنامه انگلیسی به اظهارات پوتین در نشست خبری با رئیس‌جمهور ازبکستان در تاشکند اشاره دارد که بحث نقش کشورهای عضو ناتو در تشدید تنش‌ها را مطرح کرد.

 

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو چهارشنبه گذشته در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» مدعی شد که «حق دفاع از خود به اوکراین اجازه می دهد تا از سلاح های غربی برای حمله به خاک روسیه استفاده کند.» وی همچنین افزود: اکنون سخت‌ترین زمان برای کی‌یف از زمان آغاز درگیری در اوکراین است.»

 

استولتنبرگ پیش از این نیز در گفت‌وگو با روزنامه اکونومیست از کشورهای عضو ناتو خواست تا محدودیت های وضع شده برای استفاده از سلاح‌ های ارسالی به اوکراین در حمله به خاک روسیه را لغو کنند.

 

این اظهارات دبیرکل ناتو در حالی بیان می‌شود که اولاف شولتز صدراعظم آلمان روز یکشنبه اعلام کرد که برلین مخالف حمله اوکراین به خاک روسیه با سلاح های غربی است. صدراعظم آلمان در این خصوص گفت که مخالف دادن فرصت به اوکراین برای حمله با سلاح های غربی به خاک روسیه است.

 

شولتز در ادامه افزود: تسلیحات دریافتی از متحدان غربی نباید برای حمله به روسیه استفاده شود. قوانین روشنی برای استفاده از تسلیحات ارائه شده توسط برلین وجود دارد که با مقامات اوکراین در این باره توافق شده است.

 

وی همچنین گفت: حداقل این موضع من است. هدف برلین در این شرایط این است که از تبدیل شدن مناقشه فعلی به یک جنگ جهانی جلوگیری شده و به تشدید تنش کمک نشود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار